Transportplanner – Charlie works – Weert

JobID = 33e0.07

Voor een klantrelatie in de transport gelegen inWeert zijn we op zoek naar een ervaren Transportplanner. Samen metje collega’s ben je operationeel verantwoordelijk voor de geheleplanning. Jij zorgt voor een juiste en volledige planning en geeftdit door aan de chauffeurs. Verder neem je orders aan van bestaandeen nieuwe klanten en heb je dagelijks contact met chauffeurs. Voordeze rol moet je stevig in je schoenen staan en dien je flexibel enstressbestendig te kunnen werken. Je beheerst de Nederlands taalgoed en bent communicatief sterk. Telefonisch contact leggen isvoor jou geen probleem en doe je dan ook zonder probleem. Verderben je ondernemend, gedreven en oplossingsgericht en kan je goedtegen werkdruk en stop je niet voordat het werk is afgerond. Kortomeen uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden in een dynamischewereld. Taken en verantwoordelijkheden Het aannemen vanvervoersopdrachten van klanten en deze verwerken Het opstellen vanplanningen en indelingen van chauffeurs Goede begeleiding eninstrueren van chauffeurs Jij hebt MBO + denk en werkniveauFlexibel inzetbaar (starttijden variëren van 06:30 tot 10:0 uur)Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift Ervaring inde transport is een pré Interesse in deze interessante enveelzijdige rol, solliciteer dan direct!

Lees meer…