Werkvoorbereider – Eminent Groep – Weert

JobID = 3c0.08

Kun jij bestekken tekenen, Calculaties doen en toezicht houden over een renovatie project, dan ligt hier een uitdagende kans voor je klaar.

Binnen het bedrijf word je samen met je collega verantwoordelijk voor de afdeling BCT, wat staat voor Bestekken, Calculaties en Toezicht. Wat al direct duidelijk weergeeft wat voor functie het is. Om iets specifieker te zijn, Het is belangrijk dat je het mooi vind om renovatieprojecten aan monumenten uit te voeren. Het ook leuk vind om regelmatig op de bouwplaats aanwezig te zijn en dat je zelfstandig kunt tekenen en kunt calculeren.

DUS, ben jij iemand met ervaring met calculeren en tekenen en heb je een passie voor bijzondere renovatieprojecten dan is dit je kans, Reageer SNEL want er is enige haast bij geboden!

Lees meer…