Marketingmanager – Upstairs Traprenovatie – Weert

JobID = 4d0.07

Bij ons staat de trap centraal. Op deStaircampus vind je alles op gebied van traprenovatie. Het is hetkennis-, ontwikkelings-, en opleidingscentrum in één: het opleidenen trainen van ons personeel op de Staircampus Academy, onze eigenproductiefabriek, de verkoop en klantenservice. Kortom; alles ophet gebied van traprenovatie onder één dak! Wegens hetgroeiende aanbod in werkzaamheden zijn wij voor UpstairsTraprenovatie, onderdeel van de Staircampus, op zoek naareen Allround Marketeer.

Alsallround marketeer ga je onderdeel uitmaken van het Upstairsmarketingteam, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent vooronze het optimaliseren van onze leadstroom en het uitbreiden vanonze marketingactiviteiten in internationale zin. Je bent dagelijksbezig met diverse on- en offline marketingactiviteiten waarbij hetrealiseren van voldoende leads binnen het gestelde budget elke keeropnieuw de uitdaging is. Uiteraard ben je daarbij ookverantwoordelijk voor de analyse van de effectiviteit van degevoerde campagnes en ben je in staat een gericht advies te gevenover de verdere voortgang ervan. Daarnaast ben je bezig met onderandere email- en affiliate marketing, Google Analytics en onzeCustomer Journey.
Natuurlijk doe je veel meer dan dit(en dat verwachten we ook 😉 )

Jij beschikt over een afgeronde HBOopleiding in ons vakgebied en hebt minimaal 3-5 jaar werkervaringin de B2C branche, bij voorkeur in een internationale, leadgedrevenorganisatie. Je spreekt naast uitstekend Nederlands ook vloeiendDuits. Je bent een echte proactief ingestelde, creatieveduizendpoot met een groot analytisch vermogen endoorzettingsvermogen en je bent op je best in een informele,dynamische werkomgeving, waarbij gevoel voor humor zeker niet magontbreken. Heb je daarnaast ook nog ervaring in de B2B branche, danis dat een absolute pré.

Maar daarnaast heb jeook kennis van het ontwikkelen en uitvoeren van zowel offline-als online campagnes en heb je de kracht om verbinding te maken metonze doelgroep(en). Bovendien heb je de ambitie en gedrevenheid omjezelf in je functie te blijven ontwikkelen.

Interessegewekt? Wij zijn erg benieuwd naar jou!

Wijkijken er naar uit om jouw CV met motivatiebrief te ontvangen viaupstairs@thenextcrowd.com.Gezien de vacature, maak jij uiteraard indruk met een pakkende encreatieve sollicitatie. Het betreftloondienstverband voor de langetermijn.

Lees meer…