Promotiemedewerker – CPM – Weert

JobID = 1a0.07

Weet je alles van het verkopen vanConsumenten Elektronica en zoek je een weekendbaan om jezelf verderte ontwikkelen? Wil jij zorgen voor een optimale klantbeleving ende klant echt voorzien van een ècht passend advies? Reageer dangelijk!

Let op: het is een harde eis dat alervaring hebt opgedaan in de sales en dat je de Nederlandse taaluitstekend beheerst.

Let op: het is een harde eis datal ervaring hebt opgedaan in de sales en dat je de Nederlandse taaluitstekend beheerst.

Na inspirerende sales en producttrainingen ben jij klaarom aan de slag te gaan. Je hebt er zin in!

Jegaat op zaterdag en zondag klanten adviseren over de verschillendewasmachines van dit innovatieve merk in de Media Markt. Jouw dagbegint met het controleren van de afdeling, je zorgt ervoor dat deafdeling er tip top in orde uit ziet. Je checkt de prijzen, ofalles op z'n plek staat en hoe de voorraad is. Je maaktnatuurlijk ook een rondje door de winkel om jouw anderecollega's te begroeten. De eerste klanten komen binnen enje spreekt hen aan om te kijken of je ze kan helpen met het makenvan een passende keuze. Na een goed gesprek heb jij jouw eerstedeal gesloten. Super! De rest van de dag vliegt voorbij; je hebtdan ook flink verkocht vandaag!

Na eensuccesvolle dag voer jij jouw verkopen en bevindingen in via de appen is jouw werkdag alweer voorbij.

Dan makenwe graag kennis met je! Solliciteer via de button en we nemen zospoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen, stuur deze naar cpm@thenextcrowd.com. 

Lees meer…