Werkvoorbereider werktuigbouw – Cogas Climate Control – Weert

JobID = 38h0.07

Zonder jou gebeurt er niets. Jij zorgtvoor de werkinstructies voor de monteurs. Voor de klant maak jijheldere offertes en calculaties. Kortom, jij bent dé voorbereidendeschakel tussen de monteur en de klant. Op basis van jouwwerkinstructies kunnen de monteurs aan de slag. Je zorgt dat ze dejuiste materialen en gereedschappen ter beschikking hebben. Eenleuke en belangrijke job waarin je volop de kans krijgt om door tegroeien.

CogasClimate Control is als toonaangevend en allround installatiebedrijfsinds 1973 gevestigd in de Oost-Brabantse plaats Asten. Met velecollega’s realiseren we de meest mooie projecten. Werken bij CogasClimate Control staat gelijk aan werken bij een laagdrempeligeorganisatie waar de medewerkers veel voor elkaar en voor hetbedrijf over hebben. Deze betrokkenheid geeft jou als werknemer hetgevoel dat je écht onderdeel bent van het familiebedrijf. Zo staatde deur bij de directeur altijd open en wordt alles bespreekbaargemaakt.

Er is veel ruimte voor eigen ideeën eneigen initiatief. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheidom zaken naar eigen inzicht aan te passen en in te richten. Om bijte kunnen blijven bij de nieuwste technische ontwikkelingenstimuleren we het volgen van cursussen en trainingen.

Afhankelijk van opleiding en ervaring

Lees meer…